Artikels over wonen, bouwen en verbouwen

Hier vindt u een overzicht van onze laatste artikels. Klik op een menu item in de linker navigatie om per categorie de artikels te doorbladeren.

Afwerkingsvormen natuursteen.

Afwerkingsvormen natuursteen.Een veel gebruikte steen voor vloeren, muurbekleding, venstertabletten, keukenbladen, … is natuursteen. Het effect en de uitstraling van de natuursteen hangt enerz... Lees verder »

Soorten tuinmaterialen: tuinmeubelen in riet, wicker of rotan

Soorten tuinmaterialen: tuinmeubelen in riet, wicker of rotanTuinmeubelen gemaakt met vlechtwerk stralen een sfeer van romantiek en traditie uit. Praktisch zijn ze ook, want wicker, riet en rotan zijn zowel duurzaam als onderhoudsv... Lees verder »

Soorten spoelbakken

Soorten spoelbakkenEen groot deel van het uitzicht van onze keuken wordt bepaald door de spoelbak die we kiezen. Het gamma is enorm uitgebreid en er moet een keuze gemaakt worden op gebied ... Lees verder »

Soorten plafondbekleding

Soorten plafondbekledingEr zijn verschillende materialen die dienst kunnen doen als plafondbekleding en die ieder hun eigen voordelen hebben. Wanneer u plafondbekleding kiest, kan u rekening hou... Lees verder »

De ideale slaapruimte

De ideale slaapruimteGedurende ons hele leven zullen we meer dan een derde van onze tijd in de slaapkamer hebben doorgebracht. Het grootste deel al slapend natuurlijk, maar een ander deel voo... Lees verder »

Terras- of tuinkachel aankopen.

Terras- of tuinkachel aankopen.Niets zo heerlijk dan op een warme zomeravond gezellig op het terras of in de tuin na te genieten van de dag. Helaas wordt de lucht op zeker ogenblik koeler en bent u ged... Lees verder »

Stationsklokken in de woonkamer

Stationsklokken in de woonkamerOp zoek naar een originele klok die uw interieur de finishing touch kan geven? Dan zijn stationsklokken misschien iets voor jou. Stationsklokken zijn een heel specifieke ... Lees verder »

Kleuren voor je woning kiezen

Kleuren voor je woning kiezenNiets is zo bepalend voor het karakter van ons interieur als de kleuren die we erin gebruiken. Dat we dit met de nodige aandacht moeten doen, leidt dus geen twijfel. De j... Lees verder »

Harde vloeren

Harde vloerenAs je een nieuwe woning bouwt of koopt, of als je niet meer tevreden bent over je bestaande vloer, dan lijkt de keuze van een nieuwe vloer een gemakkelijke zaak. Er zijn ... Lees verder »

Wellness in je eigen badkamer

Wellness in je eigen badkamerDat een badkamer meer kan zijn dan een alledaagse functionele plaats om je te wassen, mag duidelijk zijn. Steeds meer zien we hoe een badkamer verschuift van een louter n... Lees verder »

Accessoires in de badkamer

Accessoires in de badkamerEr zijn een heleboel accessoires voor de badkamer op de markt en wie er handig gebruik van maakt, kan er een unieke en luxueuze sfeer mee creëren in de badkamer. Ene... Lees verder »

Wat is een schuldsaldoverzekering?

Wat is een schuldsaldoverzekering?Ben je onlangs een lening aangegaan of ben je dat van plan? Dan heb je vast al gehoord over de schuldsaldoverzekering. Wat is dat nu precies? Een schuldsaldoverzekering d... Lees verder »

Brandverzekering: een onmisbare verzekering!

Brandverzekering: een onmisbare verzekering!Ben je de trotse eigenaar van een huis of appartement? Dan neem je best een brandverzekering. Ook aan huurders van een huis of appartement is een brandverzekering sterk a... Lees verder »

Prijs rolluiken

Prijs rolluikenDe prijs van een rolluik is afhankelijk van een heleboel zaken. Zo is de grootte van het raam en dus het rolluik zeker een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs... Lees verder »

Slimme opbergtips voor de woonkamer

Slimme opbergtips voor de woonkamerEen mooie woonkamer is een lege woonkamer, of toch op zijn minst een woonkamer waar er bewust gekozen is welke spullen er in het zicht staan. Maar om dat mogelijk te make... Lees verder »

Richt je thuiskantoor zo optimaal mogelijk in om rustig te kunnen werken

Richt je thuiskantoor zo optimaal mogelijk in om rustig te kunnen werkenOm aan de dagelijkse files te ontsnappen, die steeds erger worden, kiezen werknemers er alsmaar meer voor om vanuit hun eigen thuisomgeving te werken. Dit kan door middel... Lees verder »

Lichtstraten

LichtstratenEén van de moeilijkste opgaven in een rijhuis is het creëren van voldoende natuurlijk licht in deze ruimte. Zeker bij lange en bovendien smalle huizen kan het... Lees verder »

Verzot op boeken? Je eigen bibliotheek.

Verzot op boeken? Je eigen bibliotheek.Stel dat je een boekenliefhebber bent die nooit of zelden naar de bibliotheek gaat, maar wel verzot is op boeken en veel leest. Soms zelfs meerdere boeken tegelijk. Je ka... Lees verder »

Hoogslapers

HoogslapersHoogslapers kunnen een oplossing bieden wanneer je slaapkamer niet erg ruim is, maar je kunt ze ook zetten omdat je ze gewoon leuk vindt. Net zoals bij gewone bedden best... Lees verder »

Het groendak

Het groendakSteeds meer in de kijker is het ecologisch verantwoorde groendak en dat is niet zonder reden. Een groendak biedt economische, ecologische en esthetische voordelen. Maar w... Lees verder »
sluiten