Antislip douche/ bad

Antislip douche/ bad: slippertjes niet toegestaan

Veiligheid in de badkamer, het is iets waar weinig mensen bij stilstaan. Onterecht, vinden wij. Als u al eens bent uitgegleden in de badkamer, dan weet u precies wat we bedoelen.
Om dergelijke slippertjes te vermijden kan u uw bad of douche slipvrij maken aan de hand van antislip matten, stickers of zelfs tegels.

Antislip stickers in het bad

Antislip stickers in het bad zorgen voor extra grip en zijn in vele gevallen heel decoratief. Het voordeel van stickers is dat ze stevig vastzitten. Het nadeel is dan weer dat ze moeilijker schoon te maken zijn dan een antislip mat.

Antislip matten voor uw douche of bad

Bij antislip matten moet u er altijd goed op letten dat de ondergrond droog en schoon is. Zorg er ook voor dat de mat zelf schoon is. Zeepresten kunnen de mat namelijk makkelijker doen glijden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Er zijn tal van antislip matten verkrijgbaar. Zo vindt u zeker een vorm of grootte die perfect in uw douche of bad past.

Antislip tegels voor uw douche of bad

Antislip stickers of matten spreken u niet echt aan? Geen probleem, tegenwoordig bestaan er ook antislip tegels voor de badkamer. Deze tegels bieden extra grip dankzij hun ruwe oppervlak.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven