Badkamer radiator

Helemáál onontbeerlijk is een badkamer radiator niet. Toch is verwarming in uw badkamer een basisluxe, zeker in koude winterdagen. Er zijn natuurlijk tal van opties, elk met hun voor- en nadelen.

Elektrische verwarming neemt niet veel plaats in en verwarmt vrij snel. Nadeel is natuurlijk de hoge energiekost van elektriciteit. Maar als u alleen in de winter, heel occasioneel, de verwarming aanzet, kan dit een handige optie zijn. In andere gevallen bent u met een ‘gewone’ radiator het best af. Vaak hebben deze modellen ook een thermostaat.

In moderne interieurs maakt design ook bij radiatoren gestaag zijn opmars. Het kan een extra dimensie aan uw badkamer geven, maar bedenk dat het prijskaartje vele keren duurder zal zijn dan een standaard radiator. U kan quasi alle modellen verkrijgen in de RAL-kleuren.

Voor u wat aanbieders en modellen vergelijkt, nog enkele tips. Bereken eerst en vooral wat uw warmteopbrengst moet zijn. Als u een grote badkamer hebt, zal u natuurlijk meer capaciteit nodig hebben. Kiest u voor een klein elektrisch modelletje, zorg dan dat de stekker voorzien is van randaarde. In de andere gevallen: zorg er voor dat uw verwarmingsinstallatie goed is onderhouden.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven