Een grote badkamer inrichten

De inrichting van een grote badkamer lijkt eenvoudig, maar dat is het echter niet. Het is namelijk net zo moeilijk om een grote badkamer in te richten. Hoe meer mogelijkheden je soms hebt, hoe moeilijker het is.

De meest gemaakte fouten bij het inrichten van grote badkamers

Teveel zaken tegen de muur plaatsen
In een kleine badkamer moet alles inderdaad tegen de muur geplaatst worden, maar in grotere badkamers is dit zeker niet nodig. Het is dan beter om iets meer centraal in je badkamer te plaatsen zoals bijv je bad. Het zou vreemd lijken om in een grote ruimte enkele de meubelen aan de muren te zetten.

Less is more
Kies voor je badkamer vooral de zaken uit die je echt gaat gebruiken, het is niet nodig om douche, sauna, dubbele wastafels en nog allerlei zaken in je badkamer te gaan proppen.

Teveel decoratie
Een badkamer kan je best eenvoudig houden en je kan dit zelfs doen zonder hem leeg of saai te laten overkomen. Een badkamer is best clean en simpel, teveel decoratie zal je een druk gevoel geven in je badkamer.

Enkele goeie ideeën voor de inrichting van een grote badkamer

Verschillende zones inrichten
Door gebruik van scheidingsmuren, contrasterende kleuren en materialen of hoogteverschillen kan je verschillende zones in de badkamer afgrenzen. Je kan bijv verschillende vloertypes gebruiken voor droge en natte gedeelten.

Een aandachtstrekker
Een groot vrijstaand bad past perfect in een grote badkamer thuis. Je moet het uiteraard ook niet midden in de ruimte zetten, maar kunt er wel de aandacht mee naar een bepaalde hoek leiden.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven