Inloopdouche: het comfort van een instapdouche

Een inloopdouche is iets waar vele mensen van dromen. Met een instapdouche wordt douchen meer dan een wasbeurt in een besloten cabine of achter een scherm in de badkuip. Met een ruime inloopdouche ervaart u het comfort en de ontspannende effecten van een douche die lijkt op een warme regenbui. Bovendien is het doorgaans erg gemakkelijk om een instapdouche proper te houden. Het dus zeker niet toevallig dat instapdouches een heuse trend in de badkamer aan het worden zijn.

Er zijn verschillende soorten inloopdouches waaruit u kan kiezen. De twee voornaamste types zijn de douches met een glazen en wand en de gemetselde variant. De instapdouches met een glazen wand hebben het voordeel dat ze uw douche een pak ruimer doen lijken. Een ander voordeel van glas is dat het gemakkelijk te installeren is. Gemetselde wanden geven dan weer een warmer en beslotener gevoel, maar de installatie is wel een pak duurder.

Waar u vooral aandacht moet aan besteden is de afwerking van de ondergrond. Neem zeker een specialist onder de arm die ervoor kan zorgen dat de ondergrond vochtbestendig is en het water op een efficiënte manier kan afvoeren. Anders krijgt u misschien te maken met onhygiënische toestanden.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven