Luxe douchecabines

Zoals er van de meeste producten wel een luxe uitvoering bestaat, zijn er van douchecabines ook tal van luxueuze uitvoeringen op de markt verkrijgbaar. Er zijn verschillende soorten douchecabines, telkens voorzien van de nodige massage opties.

Deze luxe douchecabines zijn voorzien van extra sproeiers aan de zijkanten die u een heerlijk zachte massage geven.

Naast de gewone sproeiers vind je er ook waterjets in terug, deze zorgen voor een heerlijke nek- en rugmassage, ze kunnen ook op de voeten gericht worden.

Nog een stapje verder is de hydromassage douchecabines. Bij dit type douche wordt lucht en water met elkaar gemengd.

Als laatste is er dan nog de op-en-neer massagedouche, dit is een douche waarbij de verschillende sproeiers beurtelings openen en sluiten.

Dan zijn er bij sommige van deze douchecabines nog een aantal extra opties zoals bijvoorbeeld een display aan de buitenkant. Op dit display kan dan de temperatuur van het water ingesteld worden. Zo heeft het water altijd direct de juiste temperatuur wanneer u in uw douche stapt. Ook worden sommige van deze luxe douchecabines geleverd met een ingebouwde radio zodat u tijdens het douchen naar uw favoriete radiozender kunt luisteren.

Tegenwoordig zijn er ook al varianten die een combinatie stoom- en douchecabines zijn. Deze stoomcabines zijn zeer gezond voor de huid en reinigen de huid zeer diep. Wanneer je klaar bent met je stoombad, kun je direct een lekker frisse douche nemen in dezelfde cabine, zo wordt je huid optimaal verwend.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven