Moderne badkamers: jouw persoonlijke wellnesscentrum

Voor vele mensen is de badkamer een van de belangrijkste plaatsen in het huis. En terecht, want het is een ruimte die heel wat verschillende mogelijkheden te bieden heeft. Niet enkel op het vlak van stijl, maar ook op het vlak van techniek bestaan tegenwoordig heel wat moderne opties. Moderne badkamers zijn dan ook veel meer dan de ruimte waarin men zich kan wassen: het zijn de getuigen van een persoonlijke levensstijl geworden.

In moderne badkamers gaan design en functionaliteit hand in hand. Zo wordt steeds meer geopteerd voor badmeubels die los van elkaar staan, omdat zo een open sfeer wordt gecreëerd. Ook lavabo’s worden steeds vaker afgewerkt als losstaande elementen. Moderne technologieën worden zoveel mogelijk bij moderne badkamers betrokken. Douches worden instapbaar en bevatten verschillende sproeiers. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de juiste lichtinval en een origineel gebruik van lichtbronnen. Ook met spiegels wordt gespeeld.

Traditionele badkamers worden meestal afgewerkt in egale witte kleuren. In moderne badkamers hoeft dat niet per definitie. Verrassende kleuraccenten, prints en muurstickers worden steeds vaker gebruikt om een bepalende toets aan te brengen in de badkamer. Je ziet het: vandaag zijn badkamers veel meer dan een functionele ruimte: het is de kamer waar je tot rust kan komen; jouw hoogst persoonlijk wellnesscentrum.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven