Regendouche

Regendouches: het is een trend, maar wel een erg comfortabele trend. U kent ze wel: de futuristisch uitziende douches waar u gewoon instapt en besproeid wordt. Een gewone douchekop is er dus niet. In veel gespecialiseerde wellnesszaken vindt u dergelijke douches terug. Maar een regendouche hoeft niet per se duur te zijn. Belangrijk is gewoon om goed uit te kijken en prijzen te vergelijken.

Als nadeel wordt vaak het hogere waterverbruik (in vergelijking met een gewone douche) vermeld. Maar dat hoeft niet per se zo te zijn: veel regendouches zijn tegenwoordig ook ecologisch verantwoord. De sproeiknopjes gaan absoluut niet hard, waardoor het waterverbruik binnen de perken blijft. Maar toch hebt u de indruk dat u omgeven bent door (warme) regen.

U vindt regendouches in design uitvoeringen, maar ook als uw budget niet zo groot is, hoeft u zich geen zorgen te maken. In het gamma van veel sanitaire groothandelaren vindt u ook regendouches terug. De douche is vrij eenvoudig (door een vakman) te plaatsen, dus bij renovatie van uw badkamer kan er geen enkel probleem zijn.

Een regendouche wordt vaak aangebracht in een inloopdouche. Vanuit esthetisch oogpunt is deze combinatie natuurlijk het summum van een onvergetelijke wellness-ervaring in de badkamer.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven