Uw badkuip terug als nieuw

Eerste hulp voor uw badkuip

Dus u heeft een vieze badkuip? Bezoek een zaak die in badkamers doet en u zal zien dat een nieuw bad redelijk goedkoop is, minder dan €150. Hoe moeilijk kan het zijn om een nieuwe badkuip te installeren?

Maar voeg er de kost van een vakman aan toe samen met de kost voor afbraak, verwijdering, een loodgieter, .. aan toe en ja… , de totale kost is al heel wat hoger.

Een optie is om een acrylvoering te installeren. Maar dat is duur, en verbergt enkel uw badkamer problemen.

Als u dat allemaal hoort, dan lijkt het opfrissen van uw bad al heel wat beter.

Opfrissen van uw badkuip

Uw bad opkuisen is ofwel een doe-het-zelf projectje of u kan een professional inhuren. Porselein, glasvezel en gietijzeren tonnen kunnen allen herwerkt worden. Het bad moet niet worden verwijderd en naar een shop worden verplaatst. Het kan ter plaatste worden gedaan met een minimum aan vuiligheid. Het bad wordt klaargemaakt, verzegeld en met een hoogst duurzame, glanzende top-coat verf van om het even welke kleur u kiest geschilderd.

Dit is niet hetzelfde proces dat gebruikt wordt bij het aanmaken van de badkuip, in de fabriek dompelt men het bad onder in verf en krijgt het op die manier zijn specifieke kleur. Als u niet naar kosten kijkt dan kan u uw bad natuurlijk opsturen naar de fabriek waar ze ditzelfde proces erop zullen toepassen.

Wat deze dergelijke service waard is, is het feit dat het werkelijk werkt. Wanneer het uitgevoerd is, dan lijkt uw bad terug als nieuw.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven