Dubbele beglazing

Dubbele beglazing is een verplichting in de huizen die de laatste jaren gebouwd worden. Vroeger was het anders, toen gebruikt men enkel glas omdat dubbel glas toen nog niet zo makkelijk geproduceerd kon worden en dus ook veel duurder was. Dubbele beglazing isoleert heel wat beter dan enkel glas, door het vervangen van je enkel glas door dubbel glas kan je jaarlijks 30 tot soms wel 50% gaan besparen op je gas of elektriciteit verbruik van je verwarming. Met dit grote verschil is de investering van de dubbele beglazing in 7 tot 9 jaar terug verdient. Er zijn verschillende soorten dubbel glas. Naast de gewone dubbele beglazing is er ook nog de hoogrendementsbeglazing ook wel HR-glas genoemd, dit glas heeft heeft aan de binnenkant van het raam een speciale warmtereflecterende metaalcoating zitten. De metaallaag is transparant en laat de zonnestralen gewoon binnen, maar zorgt ervoor dat warmte binnenblijft. Naast het HR-glas is er dan nog dubbele beglazing waarbij het de droge lucht die zich normaal tussen de twee glasbladen bevind vervangen is door een gas met grotere isolerende kenmerken. De prijzen van dubbele beglazing bedragen ongeveer €60 per vierkante meter, bij HR-glas is dit €12 meer en bij HR-glas met thermisch gas kan het tot €16 meer zijn. Naast de isolerende eigenschappen van dubbele beglazing, ben je ook beter akoestisch geïsoleerd. Vooral als je dus in een drukke buurt woont kunnen dubbele glazen terug rust in je woning brengen.

Wil u de beste prijs ontvangen voor de installatie van dubbele beglazing in uw woning, dan raden we u zeker aan om op een aantal sites gratis offertes aan te vragen. Het aanvragen van de offertes is op 2 minuten gedaan en binnen enkele dagen weet u de exacte prijs voor nieuwe dubbele ramen.

Via ons offerte systeem kan u eenvoudig offertes aanvragen voor dubbele beglazing. Door ons gratis systeem te gebruiken, kan u tot 25% besparen op nieuwe ramen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven