Moderne woningen bouwen

Reageren op dit artikel | Reacties (2)
Moderne woningen bouwen

Moderne woningen: een streling voor het oog en het milieu


"Moderne woningen", het is een vrij algemeen begrip. Wat is modern uiteindelijk? Bedoelt men strak en symmetrisch? Of bedoelt men eigenlijk ecologisch en milieuvriendelijk?

In het beste geval bedoelt men met moderne woningen een combinatie van beide. Het is nu eenmaal zo dat bouwfirma's steeds meer oog hebben voor zowel een gezonde leefomgeving als een stijlvolle uitstraling. Om te komen tot moderne woningen moeten we dus in de eerste plaats modern bouwen.

Kies voor modern bouwen en bouw vandaag aan het huis van morgen


Meer dan ooit is modern bouwen gelijk aan duurzaam bouwen. Eén manier om modern te bouwen is door te kiezen voor alternatieve bouwtechnieken zoals bouwen met leem.

Leem is een van de oudste bouwmaterialen die er bestaan. Bovendien biedt dit natuurlijk product talloze voordelen. Zo is leem niet alleen warmte- en vochtregulerend, maar is het tegelijkertijd ademend, brandwerend en geluiddempend. Zo ziet u maar, in moderne woningen kan u dus best een gezond leefklimaat nastreven.

Nog niet overtuigd? Let dan goed op, want bij lemen woningen kan u zelf het kleur kiezen. Van natuurlijke aardse kleuren tot heldere, frisse kleuren, modern bouwen met leem biedt het allemaal.
Categorie: Bouwen

Verwante artikelen
Houtskeletbouw: nadelen en voordelen
Houtskeletbouw: nadelen en voordelen
Passief bouwen = actief bijdragen aan de toekomst
Passief bouwen = actief bijdragen aan de toekomst
Verzot op boeken? Je eigen bibliotheek.
Verzot op boeken? Je eigen bibliotheek.
Aardingslus: de veilige aarding
Aardingslus: de veilige aarding

Reacties (2)
robingraag zou ik wat informatie of catalogus over moderne woningen willen 2580 beerzel hoogstraat 101bus1 alvast bedankt
smet marinagraag had ik een catalogus van zowel moderne als andere stylen toegestuurd gekregen .met eventueel prijzen die dienen als richtlijn wat prefabwoningen betreft.
Isidoor meyskensstraat 79/81
1780 Wemmel
Voeg uw reactie toe

Reacties op artikelen op deze site zijn welkom.
Uw reactie wordt onverkort, direct weergegeven onder het artikel, onder voorwaarde dat er geen sprake is van onbehoorlijk taalgebruik. De redactie behoudt zich het recht voor, in geval van kwetsende uitingen of ander misbruik, reacties aan te passen dan wel geheel te verwijderen.Naam:
Email:
Het validatie veld mag u niet invullen. Dit veld dient om automatische spam robots tegen te houden.
Validatie 
Bericht:
sluiten