Rolluiken

De voordelen van rolluiken hoeven we vast niet meer van A tot Z uit te leggen voor u. Privacy, inbraakveiligheid en – last but not least – een vorm van isolatie: u houdt uw woning warmer in de winter en koeler in de zomer. Kortom: als uw woning het toelaat, is de installatie van rolluiken een erg verstandige keuze.

Uiteraard zijn er veel soorten rolluiken. Er zijn de traditionele rolluiken die u bij de bouw van uw woning kan laten installeren. Maar ook als u dat niet gedaan hebt, is er nog geen reden tot paniek: zonder zware kap- of breekwerken kan u bij veel leveranciers erg makkelijk voorzetrolluiken krijgen. Bij nieuwbouw of voor renovatie kan u kiezen tussen inbouwrolluiken (de klassieke rolluiken) of opbouwrolluiken: rolluiken die boven op het raamkozijn worden geplaatst.

En tegenwoordig hoeft een rolluik absoluut niet meer grijs, zwaar en lawaaierig te zijn. Tegenwoordig zijn rolluiken in alle RAL-kleuren beschikbaar. Ook qua design kan u een moderne keuze maken. Ook op het vlak van gebruikte materiaal heeft u een keus: PVC lamellen of aluminium. Ten slotte kunt u kiezen tussen manuele rolluiken en elektrische modellen. Bij deze laatste kan u zelfs opteren voor volledig comfort: met afstandsbediening, of met voorgeprogrammeerde opening en sluiting.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven