traplift of huislift

Als u de trap nemen meer dan een last dan een zegen ervaart, is het wellicht tijd om een huislift (of traplift) te overwegen. Want in de eerste plaats staat uw veiligheid centraal: geen gevaar om te vallen of om een spier te verrekken, met zo’n handige huislift.

Bovendien geniet u van een onmiskenbaar gevoel van vrijheid. Iets vergeten op een hogere verdieping? Dan hoeft u zich het hoofd niet te breken over die steile trap. U hebt dan ook geen hulp meer nodig. U ben helemaal vrij en zelfstandig. U kunt opnieuw uw huis bewonen zonder grenzen.

U kunt kiezen uit twee mogelijkheden. Ten eerste is er de klassieke traplift. Die garandeert u een zachte, veilige verplaatsing. U zit helemaal veilig in zo’n stevige, gebruiksvriendelijke traplift. De meeste trapliften zijn geschikt voor zowel rechte trappen als voor trappen met bochten.

Een huislift werkt volgens een ander principe. Voor rolstoelgebruikers is dit dé oplossing. Soms is er een aparte liftkoker nodig, maar zeker niet altijd. Veel hangt af van de manier waarop uw woning gebouwd is. Bovendien kunt u meestal uw huislift afwerken volgens uw interieur en uw smaak.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven