Vochtproblemen door opstijgend vocht

Vochtbestrijding bij opstijgend vocht en andere vochtproblemen

Maar liefst 30% van de courante schade in woningen is te wijten aan vochtproblemen. De oorzaak van vochtproblemen is in de meeste gevallen moeilijk op te sporen.

Een goede vochtbestrijding bij opstijgend vocht en andere vochtproblemen begint bij de juiste diagnose. Die diagnose laat u best over aan een specialist.

Mogelijke oorzaken kunnen regen, grondvocht, condensatie of lekkende dakgoten zijn.

Vochtproblemen kunnen leiden tot gezondheidsproblemen doordat er schimmelvorming ontstaat die zorgt voor allergische reacties of ademhalingsproblemen. Een degelijke vochtbestrijding is in dat opzicht van levensbelang.

Opstijgend vocht: een veel voorkomend vochtprobleem

Opstijgend vocht is grondwater of regenwater dat optrekt in de funderingen of in het metselwerk.

Om opstijgend vocht te behandelen, kunt u het beste beroep doen op een vakman die van vochtbestrijding bij opstijgend vocht en andere vochtproblemen zijn specialiteit heeft gemaakt.

Die vakman zal vervolgen de getroffen muren behandelen door ze te injecteren met hoogwaardig en milieuvriendelijk product. Er ontstaat een chemische reactie wanneer het product in aanraking komt met het vocht in de muren en zo bekomen we een harde en ondoordringbare substantie die een buffer vormt tegen opstijgend vocht.

Behandel opstijgend vocht en andere vochtproblemen voor het te laat is.

Posts created 379

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven