Automatische grasmaaier

Automatische grasmaaier alias de robot maaimachine

Ziet u er ook zo tegenop om elke week die logge grasmaaier uit het tuinhuisje te sleuren? Heeft u genoeg van al die rugpijn omdat u telkens de volle zak met gras moet verslepen? Dan is een automatische grasmaaier of robot maaimachine de oplossing die u zoekt.
Met een simpele druk op de knop maait de automatische grasmaaier uw gazon tot de gewenste lengte. Bovendien is hij eenvoudig te installeren en maakt de robot maaimachine geen lawaai.
Dankzij de automatische grasmaaier heeft u meer tijd om leukere dingen te doen. Hij doet al het werk helemaal in z’n eentje. Het enige wat u hoeft te doen is de bijgeleverde sensorendraad in de tuin installeren en de robot maaimachine instellen. Simpel toch?
En alsof dat nog niet genoeg is, schakelt deze grasmaaier zichzelf automatisch uit nadat hij klaar is. U hoeft zelfs het gemaaide gras niet op te ruimen. Want dankzij de grote messen wordt het gras in zodanig fijne stukjes gehakt dat ze kunnen blijven liggen op het gazon en meteen dienste doen als natuurlijke meststof.

Automatische grasmaaier met bumpers

Als u dacht dat het ding zichzelf stuk rijdt tegen de tuintafel, heeft u het mis. Dankzij de bumpers blijven zowel de automatische grasmaaier als uw tuinmeubilair in één stuk. Wanneer hij ergens tegenaan rijdt, draait de slimme robot maaimachine zich automatisch om en rijdt hij de andere kant uit.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven