Elektrische of automatische poorten

Uw wil graag wat meer veiligheid en afscherming, maar tevens het gemak van een open oprijlaan, dan kijkt u best eens naar de mogelijkheden van elektrische of automatische poorten. Een elektrische poort kan altijd dicht blijven, dit zorgt ervoor dat u veilig afgeschermd bent en vreemdeling niet makkelijk uw eigendom kunnen oprijden. Het voordeel van een poort die automatisch opengaat is dat u niet telkens uit uw wagen moet stappen om de poort te gaan openen. Ook bij slecht regen, harde wind, of een koude winterdag hoeft u niet uit te stappen om uw poort te openen.

De meeste elektrische poorten kan u met een handige afstandsbediening vanuit de auto openen. Er zijn dan ook altijd in huis schakelaars voorzien om vanuit uw huis ook de poort te kunnen openen. Op die manier kan u makkelijk bezoekers binnenlaten. Bij de duurdere elektrische poorten kan er ook een bel met luidspreker en camera ingebouwd worden. Uw bezoekers kunnen zich dan eerst identificeren vooraleer u de elektrische poort voor hen opent.

De meeste automatische poorten hebben ook een bewegingssensor, wanneer er gedurende enige tijd geen beweging meer gesignaleerd is, zal de poort automatisch terug sluiten.

Voor de veiligheid worden elektrisch aangedreven poorten vaak voorzien van een veiligheids lamp deze begint te branden vanaf het moment dat de poort zal beginnen verschuiven. Het is ook vaak mogelijk om de snelheid van het openen en dichtgaan in te stellen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven