Kiezen voor schuifpoorten

Schuifpoorten zijn de ideale keuze wanneer men een beperkte ruimte heeft naar achter toe of een sterke helling. Deze is namelijk noodzakelijk bij elk type poort waarbij de delen die opengezet dienen te worden naar een welbepaalde richting draaien. Omdat men bij een omheining de poort niet naar de straatkant kan laten draaien, is voldoende ruimte naar de achterkant dus een noodzaak. Wanneer dit niet kan doordat de omheining dicht bij beplanting, het huis, een carport en dergelijke staat is een schuifpoort de oplossing bij uitstek.

Maar dit hoeft niet de enige reden te zijn om voor een schuifpoort te kiezen. Naast praktisch oogt een schuifpoort ook zeer professioneel en elegant. Schuifpoorten zijn in verschillende modellen te vinden met ieder een unieke uistraling zodat ze de eigendom naast bescherming ook meer cachet kunnen geven.

Schuifpoorten rollen op een profiel dat in de betonfundatie gegoten zit. Er is keuze tussen zowel loopprofielen als zwevende profielen, geheel naar eigen smaak en budget. Daarnaast kan er ook een keuze gemaakt worden tussen automatische en manuele schuifpoorten.

Een ander voordeel van schuifpoorten is de graad van beveiliging die heel wat hoger ligt dan bij draaipoorten. Een goed afgesloten schuifdeur is niet zo makkelijk open te krijgen. Wanneer ze bovendien zo ontworpen is dat ze aan de bovenkant scherpe punten bevat, kan men er ook niet zomaar over klimmen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven