Terras- of tuinkachel aankopen.

Reageren op dit artikel | Reacties (0)
Terras- of tuinkachel aankopen.

Niets zo heerlijk dan op een warme zomeravond gezellig op het terras of in de tuin na te genieten van de dag. Helaas wordt de lucht op zeker ogenblik koeler en bent u gedwongen om de avond binnen verder te zetten. En dat is toch net een iets andere sfeer dan in de heerlijke buitenlucht. Met een tuin- of terraskachel is dit probleem van de baan. Bovendien is er tegenwoordig een uitgebreide keuze in modellen en prijzen zodat er zeker een tuinkachel is die bij uw tuin past.

Een terras- of tuinkachel is een kachel die u buiten gebruikt, zoals het woord al doet vermoeden. In de eerste plaats dient de kachel om warmte te geven, maar bij tal van modellen kunt u er ook gezellig op barbecueën. Het vuur wordt bijna geheel afgeschermd en dankzij een schouw wordt de rook naar buiten gestuwd zodat u er geen last van heeft. De afscherming van het vuur zorgt bovendien voor hoge temperaturen en een hoog rendement. Het is belangrijk hier rekening mee te houden bij de aankoop van een terras- of tuinkachel want de goedkopere modellen, zeker in beton, durven wel eens te barsten onder deze hoge temperaturen.

Terras- of tuinkachels zijn te vinden in alle prijsklassen, afhankelijk van het model, materiaal en de grootte van de kachel. Vanaf zo'n 200 euro kan u al een zeer degelijke terraskachel op de kop tikken.

Categorie: Buitenshuis

Verwante artikelen
Automatische grasmaaier
Automatische grasmaaier
Zwembadverwarming
Zwembadverwarming
Grasmatten
Grasmatten
Terrastegels
Terrastegels

Reacties (0)
Geen reacties
Voeg uw reactie toe

Reacties op artikelen op deze site zijn welkom.
Uw reactie wordt onverkort, direct weergegeven onder het artikel, onder voorwaarde dat er geen sprake is van onbehoorlijk taalgebruik. De redactie behoudt zich het recht voor, in geval van kwetsende uitingen of ander misbruik, reacties aan te passen dan wel geheel te verwijderen.Naam:
Email:
Het validatie veld mag u niet invullen. Dit veld dient om automatische spam robots tegen te houden.
Validatie 
Bericht:
sluiten