Terras- of tuinkachel aankopen.

Niets zo heerlijk dan op een warme zomeravond gezellig op het terras of in de tuin na te genieten van de dag. Helaas wordt de lucht op zeker ogenblik koeler en bent u gedwongen om de avond binnen verder te zetten. En dat is toch net een iets andere sfeer dan in de heerlijke buitenlucht. Met een tuin- of terraskachel is dit probleem van de baan. Bovendien is er tegenwoordig een uitgebreide keuze in modellen en prijzen zodat er zeker een tuinkachel is die bij uw tuin past.

Een terras- of tuinkachel is een kachel die u buiten gebruikt, zoals het woord al doet vermoeden. In de eerste plaats dient de kachel om warmte te geven, maar bij tal van modellen kunt u er ook gezellig op barbecue├źn. Het vuur wordt bijna geheel afgeschermd en dankzij een schouw wordt de rook naar buiten gestuwd zodat u er geen last van heeft. De afscherming van het vuur zorgt bovendien voor hoge temperaturen en een hoog rendement. Het is belangrijk hier rekening mee te houden bij de aankoop van een terras- of tuinkachel want de goedkopere modellen, zeker in beton, durven wel eens te barsten onder deze hoge temperaturen.

Terras- of tuinkachels zijn te vinden in alle prijsklassen, afhankelijk van het model, materiaal en de grootte van de kachel. Vanaf zo’n 200 euro kan u al een zeer degelijke terraskachel op de kop tikken.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven