Tuinafsluitingen: voor elke tuin een tuinafsluiting

Men kan verschillende redenen hebben om een tuinafsluiting aan te schaffen. Sommige mensen willen er hun privacy mee veiligstellen en anderen willen er vooral hun eigendom mee beschermen. Soms dient het om een veilig speelgebied te creëren voor de kinderen, terwijl het voor nog anderen gewoon een goed gevoel geeft om de eigen tuin af te bakenen. Wat de reden ook is, er bestaat een passende oplossing voor.

Mensen die vooral gesteld zijn op privacy, hebben zichtbelemmerende tuinafsluitingen nodig. Daarbij wordt dan vooral gedacht aan struiken en sparren, die men zo hoog kan laten groeien als men zelf wil. Wie vooral wil afbakenen, of voorkomen dat kinderen en huisdieren zomaar op straat kunnen lopen, overweegt best gaas, palen of paneelafsluitingen. Wie vooral op zoek is naar uitstraling zal zijn oog laten vallen op houten tuinafsluitingen. Ook bij de afwerking zijn verschillende mogelijkheden: mensen die het allemaal nog dat ietsje meer willen geven, kunnen het geheel afsluiten met een (al dan niet automatische) poort. Dan wordt best uitgekeken naar een totaalconcept.

Wie een flinke investering overheeft voor de uitstraling van zijn tuinafsluiting, kan ook kiezen voor tropische hardhoutsoorten zoals Bangkirai of Azobé. Deze houtsoorten zijn erg stevig en bieden bovendien de warmte van een natuurproduct.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven