Tuindouche op zonne-energie

Geniet van warm water in je eigen tuin met de tuindouche op zonne-energie. Deze hoogwaardige zonne-energie douche is één van de laatste ontwikkelingen in warm water voor de tuin. Hiervoor heb je geen elektriciteit nodig!

Met een snelkoppeling wordt de tuindouche aangesloten op een tuinslang. De zon verwarmt het water. Na 1 tot 2 uur zon is uw water warm genoeg om te genieten van een heerlijke douche.

Een mengkraan laat u toe de watertemperatuur in te stellen. Stel de watertemperatuur in op 30°. Dit geeft het aangenaamste gevoel.

Er zijn verschillende types tuindouches ontwikkeld. Naast de kleur en de vorm (recht of gebogen) kan je ook kiezen voor een tuindouche met opties. Sommige tuindouches hebben een aparte kraan voor het wassen van de voeten, het verder gebruiken van de tuinslang of het vullen van een gieter. Soms er is ook een mogelijkheid om de tuindouche te gebruiken als een regendouche. Vaak zijn tuindouches ook verkrijgbaar met een bodemplaat op de vloer zodat het veilig kan geplaatst worden.

De verschillen zie je niet alleen in de uitvoering en het design maar veel belangrijker is om ook te kijken naar de mate van energieverbruik.

Sommige tuindouches hebben alleen zonne-energie terwijl andere ook nog aangesloten kunnen worden op het stroomnet om ook warm water te krijgen als de zon niet schijnt. Soms hebben tuindouches ook een bijkomende isolatie. Dit zorgt ervoor dat het water warm blijft, lang nadat de zon al is verdwenen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven