Tuinhuisjes: thuis in uw tuin

Een tuin waarin geleefd, gewerkt en gespeeld wordt, is niet af zonder een tuinhuisje. De tuinier kan er zijn gereedschap in kwijt, kinderen verzamelen er hun speelgoed en in de winter is het een uitstekende plek om zomermeubelen zoals de tafels en stoelen van een terras te stockeren.

Afhankelijk van uw eigen wensen en noden kunnen tuinhuisjes precies op maat afgewerkt worden. De keuzes beginnen al bij de selectie van de houtsoort. Voorts kan u nog kiezen voor een bepaalde dakafwerking, dubbele of enkele deuren en of u al dan niet ramen wil laten aanbrengen. Ook over de vloerafwerking moet nagedacht worden: als uw tuinhuisje louter zal dienst doen als stockageruimte, dan is een dure vloerafwerking (in edelhout of beton) misschien overbodig. Als u echter van plan bent om het tuinhuisje eerder te gebruiken als werkruimte, dan moet er gezorgd worden voor de nodige bekabeling, en wordt er best ook uitgekeken naar beveiliging. Het kan dus zeker geen kwaad om een installateur te raadplegen in verband met alle mogelijkheden van tuinhuisjes.

Tuinhuisjes zijn echter ook bijzonder populair bij doe-het-zelvers. Daarom zijn er ook tal van bouwpakketten beschikbaar voor de klusjesmannen die hun tuinhuisje liever zelf in elkaar timmeren.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven