Dakbedekking: op ieder potje past een dekseltje

De beste manier om te zien welk effect de door u gekozen dakbedekking uiteindelijk zal hebben op uw woning, is gaan kijken naar een soortgelijke woning. Natuurleien als dakbedekking zorgen voor een natuurlijke schoonheid en extreme duurzaamheid.

Natuurleien combineren als geen ander materiaal een verfijnde esthetiek met uitzonderlijke eigenschappen.

Een puntdak, een plat dak of zelfs een rond dak? Of een combinatie? Veel keuzemogelijkheden, waarbij de keuze van het soort dakbedekking dikwijls bepaald wordt door de vorm van het dak. Helaas mag u die keuze niet altijd zelf maken… De architect of aannemer helpen u wel verder. Bij dakbedekking voor platte daken moet het materiaal waterdicht zijn en daardoor is de materiaalkeuze veeleer beperkt. Bij hellende daken is de keuze veel groter. Bij de bekleding van platte daken speelt het esthetische aspect vaak een kleine rol, omdat de dakbedekking zelden zichtbaar is vanaf de begane grond of vanaf het bewoonde gedeelte van het huis.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld dakpannen als dakbedekking, zijn de materialen voor het afdichten van daken niet in steeds meer kleuren en patronen beschikbaar.

Betonpannen worden niet gebakken. Het mengsel van klei, cement en zand verhardt, zoals beton. Deze pannen zijn in grotere formaten beschikbaar. U ziet het, er is een dakbedekking voor ieders wensen.

Categorie: Dak
Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven