Dromen onder een sterrenhemel dankzij een dakvenster

Droomt u ervan om in slaap te vallen onder een heldere sterrenhemel? Om misschien wel een zonsondergang mee te maken vanuit uw zolderraam? Dat kan, dankzij dakvensters.

Voordeel van een dakvenster

Met behulp van dakvensters kunt u uw zolder omvormen tot de geknipte woonruimte of extra slaapkamer voor uzelf of misschien wel voor de kinderen. Dakvensters zijn snel geplaatst door een specialist. De meest bekende dakvensters zijn ongetwijfeld die van Velux.

Tuimelvenster: een bijzonder dakvenster

Bij een tuimelvenster kunt u zelfs wanneer het regent het dakvenster op een kier laten staan om alles te verluchten of wat frisse lucht door uw woning te laten waaien. Ook wanneer er een felle wind de kop op steekt kunt u met een tuimelvenster als dakvenster op beide oren slapen. Geen klapperende vensters dus, want dankzij de blokkeerstand zit uw dakvenster muurvast wanneer u dat wilt.

Een dakvenster met zo’n blokkeerstand is ook bijzonder kindvriendelijk en veilig voor de jongste spruiten. De vergrendelstand zit namelijk bovenaan geïnstalleerd zodat enkel u of een andere volwassene erbij kunt.

In de zomer is een dakvenster op zolder ook heel aangenaam. Want op zolder kan het tijdens de zomer wel eens heel erg warm worden. Met een dakvenster houdt u zelfs de zolder fris.

Categorie: Dak
Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven