Creëer extra lichtinval met een platdakvenster

Iedereen kent de schuine dakvensters die makkelijk zelf te installeren zijn en handig kippen bij het openzetten. Nu is er ook een oplossing voor platte daken: het platdakvenster. Ideaal voor wie meer natuurlijke lichtinval in huis wil. Platdakvensters bestaan mogelijks uit een superisolerende dubbele veiligheidsbeglazing en een afdekschelp. Het isolerende vermogen van de beglazing zelf is een absolute troef als u graag ecologisch wilt wonen. De afdekschelp heeft louter een beschermende functie. Bovendien is de schelp van het platdakvenster vervaardigd uit sterk vuilafstotend materiaal. Hierdoor blijven het zicht naar buiten en de lichtinval voor lange tijd gegarandeerd.

Het plaatsen van een platdakvenster is kinderspel. Meestal komen platdakvensters in handige zelfbouwpakketten. Maar zit u toch op een bepaald punt met de handen in het haar? Aarzel dan zeker niet om er een specialist of een vakman bij te halen om u verder te helpen.

Het platdakvenster vormt tevens een volwaardig alternatief als u uw oude dakkoepel wenst te vervangen door een modernere uitvoering. U haalt er het daglicht mee in huis zonder hogere energiefactuur! Sommige platdakvensters komen zelfs met een regensensor. Het venster sluit dan automatisch wanneer het begint te regenen. Handig, toch?

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven