Kiezen voor vouwdeuren

Waar vouwdeuren vroeger enkel terug te vinden waren in de industrie, kan je ze tegenwoordig ook overal verkrijgen voor de privé-woning. Vouwdeuren zijn hip en trendy en bestaan in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Het grote voordeel van vouwdeuren ten opzichte van bijvoorbeeld schuifdeuren is duidelijk. Waar schuifdeuren altijd gebruik maken van een vast gedeelte kan je bij vouwdeuren een opening volledig vrij maken. Er is geen sprake van een vast deel waarachter de deur weggeschoven wordt. De vouwdeur klapt als het ware helemaal bij elkaar. Op deze manier wordt een maximale doorgang gecreëerd. Bovendien kan je met vouwdeuren op een eenvoudige manier een grote afstand overbruggen. Een vouwdeur kan vanaf twee panelen, maar dit kan opgetrokken worden tot wel zeven panelen of meer.

Een zeer populaire toepassing van vouwdeuren is die voor de opening naar een tuin. Niets zo zalig in de zomer dan het gevoel de zomer als het ware binnen te halen. Wanneer je met vouwdeuren werkt, kan je dit gevoel maximaliseren. Deze vouwdeuren kennen een uitvoering in glas en laten evenveel licht binnen als bijvoorbeeld een schuifraam met het voordeel van de mogelijkheid de doorgang volledig vrij te maken.

Daarnaast is de vouwdeur ook ideaal voor plaatsen waar een doorgang noodzakelijk is, maar het aan ruimte ontbreekt om met vaste panelen te werken. Vouwdeuren kunnen hier de perfecte oplossing bieden.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven