Vliegendeuren: geniet van mooi weer met een vliegendeur

Vliegenramen zijn noodzakelijk om ongewenst ongedierte buiten te houden, maar soms wordt wel eens vergeten dat er ook vliegendeuren bestaan. Wanneer het buiten wat warmer is, kan het nochtans erg aangenaam zijn om de deur wagenwijd open te laten staan. En dat natuurlijk liefst zonder dat er vliegen, muggen en ander gevleugeld ongedierte zomaar uw woning binnenvliegen.

Er bestaan zowel plissé vliegendeuren als schuifvliegendeuren. De plissé vliegendeuren worden als een cassette op de deur bevestigd, terwijl de schuifvliegendeuren kunnen worden opengeschoven. Welk systeem u ook kiest, er wordt steeds voor gezorgd dat u de gazen gemakkelijk kan verwijderen, zodat ze niet de hele winter aan de deuren moeten blijven hangen. Na gebruik kunt u de gazen bovendien erg snel schoonmaken met een zeepoplossing.

Net zoals dat bij de vliegenramen het geval is, zijn vliegendeuren doorgaans in alle RAL-kleuren vekrijgbaar. U vindt dus zeker een vliegendeur die past op uw deur, zonder daarbij afbreuk te doen aan de esthetische uitstraling van uw woning. De deuren kunnen aangebracht worden op kozijnen in aluminium, hout of kunststof en installateurs zijn meestal in staat om de vliegendeuren af te werken op maat. Over het uitzicht van uw gevel hoeft u zich dus alvast geen zorgen te maken.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven