Vliegenramen: hou de beestjes buiten met een vliegenraam

Wanneer het iets warmer wordt, zet iedereen al eens graag een venster open. Het nadeel is dan dat vliegen, muggen en ander ongedierte vrije doorgang krijgen. Niet met een degelijk vliegenraam, of een “hor”, zoals vliegenramen ook wel eens worden genoemd. Toch zijn er vaak mensen die vinden dat een vliegenraam afbreuk doet aan het esthetische aspect van een woning. Nochtans bestaan er tegenwoordig vliegenramen in de meest uiteenlopende kleuren en vormen, zodat u er zeker vindt die passen op uw ramen. Bovendien zijn vliegenramen ook een stuk vriendelijker in gebruik geworden, dankzij handige klik- of rolsystemen.

De meeste vliegenramen passen op aluminium, hout en kunststof. Bovendien zijn installateurs vaak in staat om uw ramen precies op te meten, zodat uw horren precies op maat afgewerkt worden. Ook schuine vliegenramen of vliegenramen die afgewerkt moeten worden in ongewone vormen, zijn doorgaans geen probleem. Bij de meeste leveranciers kan u kiezen voor alle RAL-kleuren (het Duitse coderingssysteem om de kleuren van verf en coatings te definiëren).

Niet enkel ramen kunnen voorzien worden van een vliegengaas. Er bestaan namelijk ook vliegendeuren. Als u beide aanschaft, is het absoluut aan te raden om voor beide dezelfde afwerking te kiezen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven