Waarom oude deuren kiezen?

Oude deuren, zowel voor binnen als buiten, kunnen om meerdere redenen gekozen worden. Enerzijds kan dit een zeer budgetvriendelijke oplossing zijn. Deuren zijn dan misschien niet de grootste kost voor wie een huis bouwt of verbouwt, maar ze kunnen het prijskaartje toch behoorlijk doen oplopen. Vooral bij een verbouwing loont het de moeite eerst eens te kijken naar oude deuren vooraleer een beslissing te nemen. Afhankelijk van de woning zullen oude deuren naast budgetvriendelijk ook esthetisch de betere keuze zijn. In een oude gerenoveerde woning kan een oude opgesmukte deur net dat beetje extra geven dat een nieuwe deur niet kan.

Oude deuren hebben hun eigen uitstraling en geven karakter aan een woning. Ze kunnen voor cachet zorgen, charme, een rustieke uitstraling… Net zoals bij nieuwe deuren heeft men bij oude deuren natuurlijk een ruime keuze aan stijlen, materialen en kwaliteiten. Dit alleen al zorgt ervoor dat een oude deur zeker niet moet onderdoen voor een nieuwe deur. Vaak is enig opknapwerk wel aan de orde, maar wie handig is, heeft in een mum van tijd een pareltje in handen.

Om oude deuren te vinden kan je terecht in antiekzaken en gespecialiseerde winkels. Vaak zijn ze in enkele clicks te vinden op het Internet. Natuurlijk kan het ook dat de woning die je wilt renoveren voorzien is van oude deuren die met enige moeite weer als nieuw zijn.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven