Zonne-energie: zonnepanelen

Zonne-energie: het zonnetje in uw portemonnee

Stookolie, benzine, diesel, gas, elektriciteit … Ze hebben allemaal één iets met elkaar gemeen: hun prijzen swingen de pan uit en ze zijn niet echt milieuvriendelijk. Steeds meer mensen schakelen dan ook over op een alternatieve energiebron zoals zonne-energie.
Wil u ook uw steentje bijdragen aan een beter leefmilieu voor iedereen? Dan zijn zonnepanelen alvast een optie.

Zonnepanelen

Toegegeven, zonnepanelen zijn niet goedkoop. Maar wist u dat u ze na enkele jaren zo hebt terugverdiend? Gedaan met torenhoge energiefacturen die u maandelijks de stuipen op het lijf jagen. Bovendien helpt de overheid een handje met subsidies wanneer u kiest voor zonnepanelen.
Een bijkomend voordeel dat we niet over het hoofd mogen zien, is dat zonne-energie een natuurlijke energiebron is. Dat betekent dat zonnepanelen het milieu niet vervuilen en dat de CO2-uitstoot zo kan worden teruggeschroefd.

Nog meer voordelen van zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen daalt vandaag nog steeds. De voorbije drie jaar werden zonnepanelen niet minder dan 18% goedkoper. En dat is lang niet alles, want daartegenover staat dat het vermogen van zonnepanelen stijgt. Kortom, meer kilowatts voor minder geld. Handig toch?
Als kers op de taart kan u ook genieten van het fiscale voordeel dat zonnepanelen met zich meebrengen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven