Bouw uw droomhuis dankzij een lening op maat

Een haalbare bouwlening, waren halen ze het?

Op een goedkope en efficiënte manier aan uw droomhuis bouwen? Het k àn dankzij een bouwlening op uw maat. Maar hoe baant u zich een weg doorheen het labyrint van de bankwereld? Hoe zorgt u ervoor dat u niet wordt bedot?
Het antwoord is simpel, maar er kruipt wel wat tijd en energie in. De perfecte bouwlening begint bij een uitgebreide analyse en vergelijking van het aanbod. Laat daarom een offerte opmaken door verschillende financiële instellingen.

De geknipte bouwlening

U vraagt zich af welk bedrag u het beste leent? U kan de bouw van uw huis waarmaken door een lening van het totale bedrag, een deel of een hoger bedrag. De keuze is volledig aan u. Hou er wel rekening mee dat de meeste banken de goedkoopste rente bieden wanneer u voor minder dan 80% van de aankoopprijs leent.
Kan u dan zoveel lenen als u wil? Helaas, het totale bedrag van de bouwlening is in de meeste gevallen beperkt tot 125% van het totale aankoopbedrag.

De looptijd van uw bouwlening

U kan de bouw van uw woning realiseren met een lening van 5 tot 30 jaar. Hoe langer u erover doet, hoe minder het maandelijkse afbetalingsbedrag uiteraard zal bedragen. Hoe sneller u de bouwlening terugbetaalt, hoe lager de rente echter zal zijn. U bespreekt dus best met uw bank op welke termijn u uw bouwlening het beste afbetaalt.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven