Garagepoort met een motor: iets voor u?

Door uw garagepoort uit te rusten met een motor kan u ervoor zorgen dat de poort zich automatisch opent en sluit. Maar waarom zou u een garagepoort automatiseren?

Ten eerste wordt het natuurlijk gemakkelijker om uw garage binnen te rijden. Al wat er nodig is, is een druk op de knop vanuit uw wagen. Hedendaagse automatische poorten openen vrij snel, dus u hoeft niet te lang te wachten op de weg of op uw oprit, en als het regent hoeft u niet meer uit de wagen te komen om de poort manueel te gaan openmaken. Ten tweede wordt de poort vergrendeld van zodra u die terug sluit en is uw garagepoort bestand tegen inbraakpogingen.

Een veelgehoorde vraag is de volgende: “wat doe ik met die automatische poort, in het geval van een stroompanne?” Hedendaagse motoren aan garagepoorten zijn gelukkig uitgerust met een noodbatterij, zodat dit zelden een probleem is. Ook blijft het vaak mogelijk om de poort manueel te openen.

U hoeft bovendien niet altijd een volledig nieuwe poort te kopen. Een installateur kan uw poort komen bekijken en zien welk type motor bij uw poort past. Het is dan aan u om te beslissen welke accessoires de geautomatiseerde poort mag bevatten. Raadpleeg dus verschillende installateurs om te zien welke motor het beste past bij uw garagepoort.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven