Metalen poorten gewikt en gewogen

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinpoort, garagepoort of andere poorten? Dan maakt u nu vast de afweging tussen metalen poorten en houten poorten. Beide poorten hebben zo hun eigen troeven. Hier zetten we de sterke punten van metalen poorten op een rijtje.

  • Metalen poorten hebben een erg lange levensduur. Als u een metalen poort het gepaste onderhoud geeft, kan hij jarenlang meegaan. Metalen poorten kunnen hierdoor wel eens wat duurder zijn, maar u krijgt er een erg duurzaam product voor in de plaats.
  • Metaal is een erg veelzijdig materiaal. Allerlei versieringen en accessoires zijn mogelijk. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende stijlen en uitvoeringen. De meest courante materialen, zoals staal en aluminium, zijn bovendien erg vervormbaar.
  • Als u de nodige behandelingen (poederlakken, galvaniseren, metalliseren) geeft aan een metalen poort, kan hij nadien zo goed als onderhoudsvrij zijn. Meer dan af en toe een normale reinigingsbeurt is er dan niet nodig.
  • Metalen poorten hebben een moderne en statische uitstraling. Als de stijl van uw gevel of tuin modern is, dan zal een metalen poort en beste passen binnen dit concept. Uiteraard kunt u de poort in verschillende kleuren naar keuze afwerken.
Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven