Sectionale garagepoort

Steeds meer mensen kiezen voor een sectionale garagepoort. Er zijn dan ook verschillende voordelen aan verbonden. Sectionale poorten zien er doorgaans goed uit en bovendien heeft de consument vaak de keuze uit een ruim assortiment aan kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er naast de klassieke sectionale poorten (die verticaal openschuiven) ook poorten verkrijgbaar die zich horizontaal openen.

Andere voordelen zijn het comfort, de isolerende kwaliteiten en de veiligheid van dit soort poorten. Sectionale poorten openen automatisch waardoor u niet langer uit uw wagen hoeft te stappen om de poort manueel te openen. In de winter of als het regent, kan dit een groot voordeel zijn. Eens de poort achter u dicht is wordt deze ook meteen vergrendeld, waardoor u er dus ook een stuk inbraakbeveiliging bij hebt.

Omdat sectionale garagepoorten door heel wat verschillende installateurs worden aangeboden, zijn ook de meest uiteenlopende accessoires beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan extra veiligheidsopties, vensters, ventilatieroosters of zelfs brievenbuskleppen. Alvorens tot kopen over te gaan, bespreekt u al deze opties best eens met de installateur. Hou bijvoorbeeld ook rekening met mogelijke stroompannes: als uw poort dan niet beschikt over een noodbatterij of als er geen manier is om de poort manueel te openen, dan kan u voor een probleem komen te staan. Gelukkig zijn hedendaagse poorten hier meestal op voorzien en zal uw installateur u hier ook over adviseren.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven