Binnenhuis ontwerp

Het belangrijkste in een compleet binnenhuis ontwerp is misschien wel de timing. Als u uw ontwerp en interieur zo vroeg mogelijk in het bouwplan integreert, kan u vaak tal van kosten uitbesparen.

We raden u aan om sowieso een professional te contacteren. U vindt niet alleen bedrijven die u helpen met uw interieurontwerp, maar ook gespecialiseerde stylisten. Zij werken meestal volgens een soort stappenplan, zoals architecten. Samen met u wordt samengezeten om een volledig plan uit te werken op basis van uw wensen, smaak en budget.

De eerste stap is natuurlijk: wat wil u precies inrichten? Zo’n stylist (of een gespecialiseerde firma) kan gaan voor één ruimte (keuken, woonkamer, entreehal…), maar kan u ook een complete make-over geven. In dat laatste zijn ze trouwens echt goed. Uw volledige woning is dan als het ware ingericht volgens één centraal totaalconcept.

Daarvoor werkt men vaak met een zogenaamd ‘moodboard’. Op die manier hebt u bij elke stap uit het plan een duidelijk beeld van wat de stylist voor ogen heeft. U kan dan nog altijd bijsturen wanneer nodig. Kleuren zijn hier natuurlijk erg belangrijk. Hoe groot een ruimte lijkt, of welke sfeer ze uitademt, worden hier in grote mate door bepaald.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven