Design meubelen

Design meubelen zijn een erg persoonlijke keuze. De ene ontwerper hanteert een filosofie die al wat dichter bij uw persoonlijkheid ligt, de andere staat garant voor kwaliteit en levert minimalistische meesterwerkjes af. Om maar te zeggen: de keuze tussen tal van design meubelen is gigantisch. Porada, Arco, Walter Knoll of Poliform: allemaal gereputeerde merken of meesters.

Deze pagina probeert u alvast iets wijzer te maken. Want het aanbod is zo groot en de stijlen zijn zo uiteenlopend, dat u zich best goed informeert. Dat het prijskaartje aan design soms navenant is, is een reden te meer om goed rond te kijken en veel zaken en specialisten te bekijken. We gebruiken de term ‘soms’, want bedenk zeker dat design niet altijd gelijk staat aan onbetaalbaar.

In veel designzaken of interieurwinkels is het tegenwoordig zelfs zo dat een team van architecten voor u een totaaloplossing zoekt. Lees: bijpassende gordijnen, een geschikt likje verf en stoffen die over heel uw woonkamer hetzelfde cachet uitstralen. Op die manier koopt u zeker geen zetel of meubelstuk dat daar plompverloren staat te staan, zonder te passen in het geheel. Want dat is een van de kernelementen van design: een strakke, smaakvolle, maar vooral coherente leefomgeving.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven