Glazen deuren, voor een exclusieve woonomgeving

Denkt u bij glazen deuren ook onmiddellijk aan schuifdeuren in winkels of openbare gebouwen? Niet helemaal onterecht. Veel mensen staan tegenwoordig nog altijd ietwat schuchter tegenover deuren in glas. Nochtans maken glazen deuren gestaag maar zeker hun opgang in de moderne architectuur.

Hedendaagse binnenhuisinrichting bevat meestal vrij lichte tinten. Glazen deuren zijn hier dan ook perfect op hun plaats. Ze laten veel licht binnen, waardoor die lichte tinten extra geaccentueerd worden. Bovendien creëren ze zeeën van ruimte. In badkamers en veranda’s komen ze het vaakst voor. Erg hip, maar nog steeds zeldzaam, is gekleurd glas. In bepaalde designinterieurs kan u ze al tegenkomen. Deze gestileerde glazen deuren worden heel vaak omlijst met marmer.

Zandstralen is een veelgebruikte praktijk bij glazen deuren. Dat kan gaan van een stijlvol motief tot een logo. En uiteraard kent u wel de glazen deuren waar een naam in gezandstraald staat. In moderne dokterspraktijken, kantoren of openbare instellingen zijn ze niet meer weg te denken.

Naast zandstralen zijn er nog oneindig veel mogelijkheden. Want gewoon glas, dat heeft ook niet veel om het lijf. U kan een glazen deur personaliseren door slijpwerk, etsen en glas in lood. Qua vormgeving en stijl kan u zo opteren voor een exclusieve glazen woonomgeving. En u hoeft u ook geen zorgen te maken over veiligheid: glazen deuren zijn meestal speciaal behandeld waardoor ze ijzersterk zijn.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven