Kamer behangen is weer in

Wie de laatste woontrends een beetje volgt weet het allang: behang is weer helemaal in. Niet alleen het traditionele witte bobbeltjes behang maar behangpapier in alle kleuren en designs. Misschien sta je een beetje huiverig tegenover een middag in de weer met lijm en centimeters, maar behangen is wel de beste manier om je kamer een complete metamorfose te geven.

Laat je fantasie dus maar flink werken! Strepen, ruiten en geometrische motieven voeren de boventoon. Maar ook bloemen, houtnerven, bossen en dierenprints zijn helemaal in. Als je heel creatief bent, kun je ook een kamer in een thema behangen met behangpapier dat jezelf hebt gemaakt of gevonden. Met oude kranten kun je de werkkamer in de juiste sfeer behangen. Ook posters en plaatjes lenen zich prima als alternatief behang. Wil je de tekeningen van de kinderen op een leuke manier bewaren, maak er behang van! Om dit zelfgemaakte behang goed te houden moet je het nabehandelen met waterverdragende lak. Breng wel heel voorzichtig een dun laagje aan want anders krijg je ribbels in het papier.

Een nieuwe trend die omkomt is het fotobehang. Dit zijn grote foto’s die op behangpapier zijn gedrukt en waarmee je een ganse muur in je woning van een afbeelding kunt voorzien. Bij onze producten kan je het laatste nieuwe fotobehang terug vinden.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven