Paneelgordijnen of Japanse stores: het is eens iets anders in huis

Paneelgordijnen of Japanse stores zijn de laatste nieuwe trend op vlak van binnenzonwering. Dus waarom zou u ze niet in huis halen? Voor uzelf, of misschien zelfs voor een familielid.

Waarom? Omdat ze uitermate geschikt zijn om grote raampartijen te bedekken en bijvoorbeeld uw woonruimte van de soms heel warme en stralende zon af te schermen. Maar dat is lang niet alles, want Paneelgordijnen of Japanse stores kunnen even goed worden gebruikt als scheidingswand. Een leuk alternatief voor uw loft op te delen in kleinere ruimtes wanneer dat nodig is of wanneer u dat wenst. Of zelfs om in grote woonruimtes te plaatsen.

Paneelgordijnen of Japanse stores bestaan uit grote stukken textiel die ook wel textielbanen genoemd die aan meersporige rails zijn bevestigd. De Paneelgordijnen of Japanse stores overlappen elkaar zodat geen enkel straaltje zijn weg naar binnen vindt indien u dat wenst.

Paneelgordijnen of Japanse stores kunnen perfect op maat worden gemaakt zodat ze in iedere woning een plaatsje kunnen krijgen. Misschien niet het goedkoopste alternatief voor binnenzonwering, maar vast en zeker één van de meest stijlvolle en elegante oplossingen.

Net zoals American stores zijn Paneelgordijnen of Japanse stores in allerlei kleuren te verkrijgen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven