Schouwen: de finishing touch in uw woonkamer

Een open haard staat garant voor gezelligheid. Huiselijk en warm, maar toch altijd stijlvol. En aan een knisperend vuurtje is het altijd gemoedelijk vertoeven.

Vroeger had iedereen een schouw of kachel. Vervolgens zijn ze een tijdje weg geweest, maar tegenwoordig zijn schouwen weer helemaal in. Er zijn nu ook schouwen voor elk interieur. Een rustieke living of een strakke, moderne woonkamer: turen in het vuur van een schouw is tijdloos.

Voor klassieke interieurs kan u kiezen uit tal van soorten natuursteen schouwen. Een sierschouw in klassieke witsteen, blauwe hardsteen, gepolijste Bourgondische steen of elegant marmer: de mogelijkheden voor natuursteen zijn ontzettend groot. Bovendien kan u ook de vorm en stijl van schouwen helemaal aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Antieke schouwen geven uw woonkamer het nodige gracieuze cachet. Met ambachtelijke kennis en ervaring in het bewerken van natuursteen stemt u interieur en sfeer perfect op elkaar af. Bovendien beschikt u op die manier over een echt antiek stuk. Kunst die centraal staat in uw woonkamer.

Maar ook talloze moderne interieurs doen het tegenwoordig met schouwen. Design schouwen kunnen van strak en minimalistisch tot stijlvol en luxueus gaan. Een modieuze sierschouw of inbouwhaard geeft uw woonkamer die finishing touch. Ook hedendaagse schouwen doen het vaak met natuursteen, zij het in een strak jasje.

Kortom: de kennis van het oeroude vak wordt gecombineerd met gevoel voor stijl en trends. Het perfecte bewijs dat design en gezelligheid hand in hand kunnen gaan.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven