Zonneblinden, de ideale zonnewering

Zonnewering: categorieën

Algemeen kunnen we zonnewering opsplitsen in drie verschillende categorieën: zonnewering voor binnen, zonnewering voor buiten en zonnewering voor reclamedoeleinden. We zullen het vooral hebben over zonnewering voor binnen, meerbepaald over zonneblinden. Want hoezeer we ook houden van de zon, soms heeft een mens al eens een koeler plekje in huis nodig.

Zonneblinden: een meerwaarde voor uw interieur

Of u ze nu lamellen of zonneblinden wil noemen, een ding is zeker, de mogelijkheden zijn eindeloos en er bestaan beslist zonneblinden die perfect aansluiten bij uw interieur.
Bovendien kan u kiezen tussen verticale en horizontale zonneblinden. Verticale zonneblinden zijn er onder meer in PVC en in aluminium of zelfs in stof. De keuze van de kleur is uiteraard volledig aan u. Het leuke aan verticale zonneblinden is dat u zelf de lichtinval kan bepalen doordat u ze 180graden kan draaien. Uiteraard kan u alle zonneblinden openschuiven zodat u makkelijk de ramen kan poetsen.
Horizontale zonneblinden hebben dan weer het voordeel dat ze aan het raamkozijn worden gemonteerd. Wanneer u het raam in kipstand zet, blijft de zonnewering netjes op zijn plaats.

Gratis informatie vragen

Van Eyck Shutters is de specialist in houten zonneblinden. De zonneblinden zijn gemaakt uit zeer kwalitatief hout en bovendien krijgt u er 5 jaar garantie op. Via hun website kan u eenvoudig gratis informatie aanvragen over hun aanbod en prijzen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven