Kelder dichting

Vermijd water in uw kelder dankzij professionele kelderdichting

Er zijn verschillende methodes om een kelder waterdicht te maken. Aangezien iedere kelder zo zijn eigen problemen met zich meebrengt, is het aangewezen dat u een grondig onderzoek laat uitvoeren voordat u aan kelderdichting begint.

De meest gebruikte techniek is het injecteren van lekkages. Hiervoor gaat men als volgt te werk:

  1. Er worden verschillende gaten op gelijke afstand van elkaar geboord in de muur of vloer waar er zich een lekkage dreigt voor te doen.
  2. Vervolgens worden die gaten geïnjecteerd met een speciale vloeistof die zich via de poriën van het materiaal verspreidt.
  3. Een chemische reactie zorgt ervoor dat de vloeistof verandert in een soort gel die op zijn beurt een waterdichte bescherming vormt in de muur of vloer.

Kelderdichting bij nieuwbouw kelders

Ook bij nieuwbouw kelders is het noodzakelijk om goede kelderdichting te voorzien. In dit geval worden de buitenste zijden van de keldermuren behandeld. De manier waarop de kelderdichting wordt uitgevoerd hangt af van de omstandigheden waarin de kelder zich bevindt.

Kelderdichting is voor specialisten

Kelderdichting is een werkje voor specialisten waarbij ervaring van uiterst belang is. Vraag daarom advies aan een vakman alvorens u zelf aan kelderdichting doet.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven