Amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koelkast is één van de nieuwe apparaten die je in de keuken van een moderne woning zult tegenkomen. Deze koelkasten zijn duidelijk herkenbaar door hun robuuste uiterlijk en de plaats die ze innemen in uw keuken.

Typisch bestaat een Amerikaanse koelkast uit zowel een koelkast als een gedeelte vriezer. Beide delen worden afzonderlijk gekoeld, op die manier kan elk gedeelte zijn eigen koeltemperatuur hebben en is het zo perfect mogelijk om verschillende voedingswaren te bewaren. Door de grote afmetingen van de koelkast kan u hier veel meer in kwijt dan in een normale koelkast.

De Amerikaanse koelkasten zijn vaak voorzien van een waterkoeler of ijsblok machine. Hiermee kunt u direct gekoeld water of frisdrank in je glas schenken. Dit is zeer praktisch en jammer genoeg niet aanwezig op andere koelkasten.

Amerikaanse koelkasten werken met het no-frost systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat dat er geen ijsvorming meer gebeurd in uw vriesapparaat. Uw voedingswaren worden ingevroren met behulp van gekoelde lucht die circuleert in de koelkast. Hier bij is het wel belangrijk om rekening te houden dat ook het vocht in de lucht afgevoerd wordt. Er is dus een water afvoer nodig aan uw koelkast. Als er bijvoorbeeld een ijsblok machine aanwezig is op uw koelkast, dan zullen de ijsblokjes niet aan elkaar vriezen.

Op gebied van verbruik scoort de Amerikaanse koelkast minder goed, jaarlijks verbruikt deze koelkast en diepvries combinatie gemiddeld 500kWh, dat komt ongeveer op 100 euro per jaar. Als je dit met een normale koelkast en diepvriezer vergelijkt zit je bij de Amerikaanse variant dus 2 keer zo hoog of bij de normale toestellen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven