Dampkap met afzuiging: kies de juiste

Reageren op dit artikel | Reacties (0)
Dampkap met afzuiging: kies de juiste

De keuken is een plaats waar gewoond en geleefd wordt. Er wordt eten bereid en dit brengt allerlei geuren en dampen met zich mee. Deze geuren en dampen moeten hun weg naar buiten vinden, als u stank en vochtplekken wil vermijden. Met alleen een open deur komt u er natuurlijk niet, dus wat u nodig heeft is een dampkap met afzuiging. Dampkappen zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende vormen en maten, dus ontdek hier waar u maar beter op kunt letten bij het aankopen van een nieuwe dampkap:

  • Denk niet enkel aan de prijs. Een goedkope dampkap zal minder opties te bieden hebben en vaak is ook de garantie een stuk korter. Als u toch kiest voor een goedkoper model, laat u dan goed informeren over de kwaliteit en de mogelijkheden.
  • Vergeet niet aan design te denken. Een dampkap heeft natuurlijk vooral een praktisch nut, maar zoals altijd wil het oog ook wat. De dampkap neemt een prominente plaats in uw keuken in, dus zorg dat het past in uw interieur. Vooral als u een open keuken heeft, is dit belangrijk. In een gesloten keuken kan het allemaal wat simpeler.
  • Zorg dat de dampkap past bij uw luchtverversingsysteem. Wordt de lucht naar buiten gevoerd of niet? Welke buizen zijn vooraf geïnstalleerd? Allemaal vragen waar u een antwoord op moet hebben voor u overgaat tot de aankoop van een dampkap met afzuiging.

Gelukkig zijn er heel wat speciaalzaken die u perfect kunnen adviseren over de meest geschikte dampkap voor uw keuken. Aarzel dan ook niet om het nodige advies in te winnen.

Categorie: Keuken

Verwante artikelen
Zorg voor de afvoerbuizen van uw dampkap
Zorg voor de afvoerbuizen van uw dampkap
Tips voor het aankopen van eetkamerstoelen
Tips voor het aankopen van eetkamerstoelen
Keukenkranen
Keukenkranen
Amerikaanse koelkast
Amerikaanse koelkast

Reacties (0)
Geen reacties
Voeg uw reactie toe

Reacties op artikelen op deze site zijn welkom.
Uw reactie wordt onverkort, direct weergegeven onder het artikel, onder voorwaarde dat er geen sprake is van onbehoorlijk taalgebruik. De redactie behoudt zich het recht voor, in geval van kwetsende uitingen of ander misbruik, reacties aan te passen dan wel geheel te verwijderen.Naam:
Email:
Het validatie veld mag u niet invullen. Dit veld dient om automatische spam robots tegen te houden.
Validatie 
Bericht:
sluiten