Dampkap met afzuiging: kies de juiste

De keuken is een plaats waar gewoond en geleefd wordt. Er wordt eten bereid en dit brengt allerlei geuren en dampen met zich mee. Deze geuren en dampen moeten hun weg naar buiten vinden, als u stank en vochtplekken wil vermijden. Met alleen een open deur komt u er natuurlijk niet, dus wat u nodig heeft is een dampkap met afzuiging. Dampkappen zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende vormen en maten, dus ontdek hier waar u maar beter op kunt letten bij het aankopen van een nieuwe dampkap:

  • Denk niet enkel aan de prijs. Een goedkope dampkap zal minder opties te bieden hebben en vaak is ook de garantie een stuk korter. Als u toch kiest voor een goedkoper model, laat u dan goed informeren over de kwaliteit en de mogelijkheden.
  • Vergeet niet aan design te denken. Een dampkap heeft natuurlijk vooral een praktisch nut, maar zoals altijd wil het oog ook wat. De dampkap neemt een prominente plaats in uw keuken in, dus zorg dat het past in uw interieur. Vooral als u een open keuken heeft, is dit belangrijk. In een gesloten keuken kan het allemaal wat simpeler.
  • Zorg dat de dampkap past bij uw luchtverversingsysteem. Wordt de lucht naar buiten gevoerd of niet? Welke buizen zijn vooraf geïnstalleerd? Allemaal vragen waar u een antwoord op moet hebben voor u overgaat tot de aankoop van een dampkap met afzuiging.

Gelukkig zijn er heel wat speciaalzaken die u perfect kunnen adviseren over de meest geschikte dampkap voor uw keuken. Aarzel dan ook niet om het nodige advies in te winnen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven