Handgrepen keukenkasten: de soorten grepen

U zoekt nieuwe handgrepen voor in uw keuken, of u bouwt een volledig nieuwe keuken? Laat dan zeker niet na om een kijkje te nemen bij alle verschillende soorten handgrepen die u tegenwoordig in de speciaalzaken vindt. Niet alleen het kleur en de stijl van uw keuken en bijbehorende kasten, maar ook de handgrepen maken een duidelijk verschil voor de uitstraling van uw keuken. De handgrepen zijn maar een kleine meerkost voor uw keuken, maar toch kan u al wat budget uitsparen als u handgrepen apart bestelt en zelf monteert, in tegenstelling tot keukens die al volledig ingericht zijn.

De materialen van de keukenhandgrepen hebben alvast een invloed op de stijl van uw keuken: gaat u voor stalen deur- en kastgrepen (of RVS, roestvrij staal), chromen grepen, gekleurde plastic grepen, edelstaal grepen… Als u kwalitatieve grepen wil, kiest u best voor metaal. Wat u tegenwoordig ook veel ziet, zijn greeploze kasten, deuren en lades. Aan de bovenkant van de kast of lade is er dan een opening uitgespaard. Maar er is ook een tussenoplossing mogelijk: greeplijsten. Dit zijn lijsten die over de volledige breedte van de kast of lade gaan, wat eigenlijk erg gebruiksvriendelijk is.

Ten slotte zal u merken dat handgrepen voor in de keuken niet zo heel veel hoeven te kosten. U kan er een speciaalzaak voor contacteren, maar u vindt ook keukengrepen in de iets algemenere interieurzaken.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven