Keukenkranen

Gebruiksgemak en duurzaamheid. Zo, nu hebt u de twee belangrijkste elementen waaraan keukenkranen moeten voldoen. Vergis u niet: niet elk model is hetzelfde! Sanitair is een typisch geval waar u zeker voor kwaliteit moet gaan, want niets is vervelender dan lekkende kranen en kapotte buizen.

Basic maar toch gebruiksvriendelijk is de standaard eengreepsmengkraan. Dat zijn de klassieke kranen waarbij u de sterkte van de straal én de temperatuur met één handgreep bedient. In grotere keukens (vb de horeca) zijn uittrekbare handdouches handiger.

Enkele tips: ontkalk de filterzeef en de straalbreker regelmatig. Zeker in bepaalde streken, waar het water veel kalk bevat, is dit zeker aan te raden. Wat azijn kan hierbij wonderen doen. Ook de kraan vaak afdrogen doet wonderen om kalkaanslag te vermijden.

Bij de leveranciers vindt u veel mogelijkheden. U kan gewoon standaard keukenkranen kopen en een vakman inschakelen. Of voor doe-het-zelf gaan. Maar wil u wat meer design in uw interieur smokkelen, vindt u zeker uw gading bij de gespecialiseerde aanbieders. Daar kan u kiezen uit tal van modellen met rechte of ronde buizen. Trendy, strak of speels: stijlvolle keukenkranen zijn er voor elk wat wils.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven