Keukenwerkblad

Als u één deel van de keuken vaak en intensief gebruikt, zal dat wel het keukenwerkblad zijn. Duurzaamheid is hier dus belangrijk. Maar daarnaast is het keukenwerkblad door zijn grote oppervlakte ook een heuse blikvanger. Stem dus uw aanrechtblad naadloos af (qua design en qua materialen) op de rest van uw keukeninterieur. Elk materiaal heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen. Volgt u even mee?

Keukenwerkbladen in kunststof zijn nog altijd het populairst. U betaalt er dan ook het minst voor, dus da’s logisch. Maar ook de onderhoudsvriendelijkheid is een troef. Ten slotte geniet u met (kwalitatief) plastic ook een grote degelijkheid, en dus een langere levensduur.

Natuursteen is al iets duurder. Het oogt natuurlijk een stuk robuuster. Het materiaal is dan ook keihard en dus duurzamer. Dergelijke werkbladen worden meestal op maat gemaakt.

In een modern interieur kan ook gaan voor inox. Dit is iets duurder, maar wel erg makkelijk wat onderhoud betreft. Een ander voordeel is dat u ook de spoelbak en kranen mooi kan integreren in het geheel. Inox is wel gevoeliger voor krassen.

Ten slotte kan u ook opteren voor massief hout. Tegenwoordig niet meer zo vaak gebruikt en virj duur, maar wel erg mooi en warm. De hardheid en afwerking van het hout is wel essentieel voor de duurzaamheid en krasbestendigheid.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven