landelijke keuken stijl

De landelijke keukens zijn vrolijk en uitnodigend, met lichte en/of heldere kleuren, geschilderde en verglaasde kabinetten, geweven manden, bloemenmotieven, en decoratieve boorden en vormen.

Eigenschappen van landelijke keukens:

  • Bloemen, vakken, gestreept, gingang
  • Venster en muur bekleding met stoffen als chintz en calico
  • Geschilderde, verglaasde en rustgevende kabinet afwerking
  • Kippengaas of metaal kabinet boorden
  • Hand gemaakt, hand gesmede, Thuis geweven uitzicht
  • Veel antiek en vlooienmarkt koopjes

Franse landelijke keuken stijl: Ontworpen kasten in zowel verhoogde als verlaagde panelen zorgen ervoor dat een kamer de franse country charme krijgt. Kers en eiken kasten, die voor de authentieke afwerking zijn gekozen, heersen meestal over dit type keuken, hoewel het nemen van in pastelkleur geverfde kasten ook een zeer goede keuze is. decoratieve boorden en platen rekken voegen echtheid toe aan de Franse landelijke stijl.

Engelse landelijke keuken stijl: Lichtjes meer kracht dan Franse landelijke keukens. De Engelse stijl basseert zich op een vierkant kabinetsontwerp dat door curves wordt geaccentueerd. Om een hand gemaakte stijl te behouden is het te overwegen om lichte of natuurlijke kasten in pijnboom of eik te nemen. Een aanzienlijke houten kap, houten versieringen, en een ingewikkelde kroon voegen authenticiteit toe.

Boerderij keuken stijl: De woorden “hout” en “erfgoed” zouden uw decoratieve beslissingen moeten leiden bij het creëren van een boerderijkeuken. Hout, zowel licht als donker, past hier perfect in, maar let op met teveel verglazing en afwerking want dat zal een uiterlijk aan uw keuken geven die veel te ingewikkeld is.

Plattelandshuisje/cottage keuken stijl: Neem een drijf houtachtige afwerking voor een huisje aan zee. Als u meer wenst uit te wijken naar een meer stijl, dan is een iets donkerder (maar nog steeds natuurlijk en van hout) kabinet wat u moet doen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven