Spoeltafels

Bij het ontwerpen van een keuken spelen spoeltafels een centrale rol.  Zorg er dan ook voor dat u een spoeltafel laat installeren die past bij uw wensen en noden. Er bestaan immers heel wat variaties: grote en kleine spoelbakken, extra spoelkuipjes en afdruipzones die naar wens links of rechts kunnen worden aangebracht. Besteed ook genoeg aandacht aan een slimme montage: het kan u heel wat werkruimte in de keuken besparen.

Als de inbouwrand van uw spoeltafel smal genoeg is, dan sluit de spoeltafel bijna naadloos aan op het werkvlak, wat het geheel een hedendaagse uistraling kan geven. Bovendien is een goed aansluitende rand van groot belang voor de hygiëne: vuildeeltjes kunnen zich dan immers nergens tussenwerken, zodat u het werkblad van uw keuken ten allen tijde net en hygiënisch kunt houden.

Spoeltafels kunnen daarnaast nog met allerlei accessoires worden uitgerust. Zo bestaan er verschillende ventielen waarmee het afwaswater kan weggespoeld worden, zonder dat u nog met de handen in het vuile water moet. Andere accessoires maken het mogelijk om de spoelbak te bedekken met een extra werkvlak of een korf waarin u de natte vaat kan laten drooglekken. Raadpleeg dus zeker een specialist bij de aanleg van een nieuwe keuken, die samen met u alle mogelijkheden kan overlopen.

Berichten gemaakt 389

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven